Kurban Bayramınız Kutlu Olsun!.. Tevfik İzmirli’nin özel haberi..

16/11/2010 (Kategori: Yazılarım, Yorum - Polemik)

Papalık ve Dünya Sinagoglar Birliği tarafından müştereken finanse edildiği öne sürülen gizli bir İslam karşıtı örgütün varlığı açığa çıkarıldı.

Sızan bilgilere göre örgütün çalışma alanı, batı dünyasının içindeki Müslümanlığa geçme potansiyeli taşıyan guruplar ile Müslüman ülkelerin kendi halkları.
Örgüt, batı dünyasında Müslümanlığa geçişi önlemeye çalışırken, Müslüman ülkelerde ise halkın özellikle şehirli kesimi ile kadın ve çocukları dininden soğutmak amacını taşıyor..
Bu amaçla Müslümanların kan dökmekten hoşlandıkları, hayvanları sokak ortasında ve çocukların önünde kestikleri vurgulanıyor.
Örgütün ele geçirilen bilgisayar kayıtlarında bazıları Türkiye kaynaklı bir çok görsel propaganda malzemesi bulundu.
Bazılarını yayınlıyoruz:

Örgüt, yaptığı yayınlarda Müslümanlığı, Moğol ve Bedevi kültürünün etkisinde kalmış bir kan kültü olarak tanıtmaya çalışıyor.
Örgütün propaganda elemanları bu iftirayı atarken, ‘En gelişmiş Müslüman ülke olan Türkiye’nin büyük şehirlerinde bile hayvan pazarları kuruluyor.. Halbuki biz Hristiyanlar, Museviler, şehirlerimize sığır ve davar sokmayı yasaklayalı kaç yüz yıl oldu” söylemini kullanıyorlar..

Emniyet İstihbarat ile MİT’in birlikte yürüttükleri soruşturmada, televizyon programlarında ‘en makbulu müminin kendi kurbanını kendi eliyle kesmesidir” şeklinde görüş bildiren ilahiyat profesörlerinin, örgütten çıkar temin edip etmedikleri de araştırılıyor.